Bella & Smulan

Alla inlägg under maj 2010

Av bellaochsmulan - 17 maj 2010 11:01

Nu ligger båda och sover, en i mattes knä och en i sin korg. Bella och Smulan har varit jätte dukiga. Dom har nosat på varandra utan att det har hänt något. Dom tycker att det är läskigt men ändå spännande.

Av bellaochsmulan - 17 maj 2010 10:07

Den första natten gick fakiskt utan problem, Vi var ute och tog en sista kisse promenad vid 21 tiden sen så gottade Bella in sig hos Wilma   . Sen så kom matte och la mig jämte mina älsklingar. Bella som jätte gott ända fram till två tiden då kom hon och gnällde och buffade på mig, så vi gick ut och tog en kisse paus och sen gottade vi ner oss i sängen igen. Efter en stund så kom Smulan och la sig i sängen mmmm så gott vi sov alla fyra. Stackars Husse som fick sova alldeles själv   .

Sen Bella vid 6 snåret och låg och tittade lite på Smulan, lill matte och stormatte. Efter en stund så tycket hon att nä nu för ni vakna.

Jag är helt förvånad över att den första natten gick så bra som den gjorde, trodde att hon skulle vara lite orolig eller att hon skulle gny lite men hon har sovit som en stock.

Av bellaochsmulan - 16 maj 2010 20:16

Nu har vi fått hem våran lilla Bella. Det har varit en mycket händelse rik dag idag.

Wilma vaknade tidigt idag, hon har räknat timmarna tills vi skulle åka och hämta våran Bella. Vi alla var både nervösa och glada inför att hämta våran lilla Bella. Det var lite ledsamt att lämna Kenneln med alla syskonen och kennel matte. Vi fick satt oss i bilen och åkte iväg, Bella var jätte snäll och somnade innan vi hade kommit till Geriko tunnelen.

Det känndes skönt att hem färden gick bra.    Sen var det dags för den stora prövningen, Mötet med våran katt Smulan och Bella. Husse  fick gå in först för att förbereda Smulan på något nytt, efter en stund så kom vi in med Bella. Det gick jätte bra. Dom luktade och tittade på varandra utan några fräsningar eller vassa tassar   Känns jätte skönt.

 Sen har dom gått och tittat på varandra under kvällen. Här kommer lite bilder från första timmarna hemma.

  

Fin Bella sitter i sin korg.

     

Bella myser på Wilmas ben.


  

Sommnade lite hos matte.

  

Busade i sängen med Wilma och hennes nya leksaker.

  

Hittade sin plats.


Av bellaochsmulan - 11 maj 2010 18:25

Nu är det 5 dagar kvar   tills våran Bella kommer hem till oss. Vi har fixat allt och lite till så att allt skall var klart och så bra som möjligt för henne när hon kommer hem. Så vi bara kan njuta och vara där för våran sötnos Bella. Vi väntar och längtar efter dig.      

Av bellaochsmulan - 11 maj 2010 18:16

  

Här ligger en tjej och myser gott efter att ha hoppat upp på vårat skåp i köket som vi ha gömt undan lite toblerone som bara skall ätas på helgerna. Det var någon som inte tycket om detta och fixade sin igen ording. Inte visste jag att hon gick loss på choklad   inte äta bara riva.

Av bellaochsmulan - 10 maj 2010 13:57

Jag lyckades göra år hundradets miss i Lördags morse.....

Jag lägger alltid min mobil telefon på en hylla ovanför sängen ! Ja ni kan ju tänka er vad som hände, jag skulle ta ner den för att kolla vad klockan var och jag vet inte hur jag lykckades med att tappa den. Den landade med ett duns en centimeter nedanför ögat   Det gjorde jätte ont, jag var öm hela dagen men det blev ingen blåklocka som tur var. Klantiga mig


Av bellaochsmulan - 10 maj 2010 13:46

  

Så här gott gottar smulan ner sig så fort husse sätter dig i soffan, men hon tycket att matte störde lite när jag tog ett kort.

Av bellaochsmulan - 10 maj 2010 13:30

  

Så har vacker var solnedgången i fredags kväll.


    

Efter en stund så såg det ut som hela himmelen bran.   


Trots vädret som var i lördags så lyckades det bli åter en ny solnedgång.

Jag tror fakiskt att solnedgångar är det vackraste natur fenomen som finns och dom är unika för varje dag.


Ovido - Quiz & Flashcards