Bella & Smulan

Direktlänk till inlägg 9 augusti 2010

Tandlossning

Av bellaochsmulan - 9 augusti 2010 18:43

Denna helgen så har det lossnat tänder både till höger och vänster   . Vi hade upptäckt att en hörntand var lite lös i veckan men inte så där jätte lös.... på fredagen så satt vi och busade lite och då var tanden jätte lös, den bara vek sig åt sidan men lossnade inte. Bella var jätte rädd om sin lilla tand, försökte vi närma oss tanden för att kolla så stängde honm munnen bestämt. Hit men inte längre. Men efter ett tag så kom den tillslut ut. Den första av de fyra hörn tänderna. Yes.

På söndagen när matte lekte med Bella bus (dragkamp) det som e så kul. Helt plötsligt så blev hon jätte förvånad och slickade sig om munnen, då såg jag att den andra hörn tanden låg på golvet. Ops det gick fort. Vi tänkte inte mer på det vi busade på vi hade det ju så skoj.

Efter en stund så kom nästa men denna gång var det en lite tjockare kind tand. Trodde faktiskt inte att dom skulle lossna ?! Vi fortsatte att leka tänkte inte på det mer men det tog inte lång stund innan nästa hörn tand låg på golvet. Nu fick vi se att hon hade tappat alla hörn tänderna. Vi har missat en av dom.

Så stackars våran lilla Bella helt utan hörn tänder, hon se lite rolig ut. Så nu får vi vänta med att ha våra dragkamps fighter   Hon får inget tag alls och är helt frustrerad när hon inte får tag.

Inte nog med detta så senare på kvällen så sitter lill stumpan och vickar på en tand och helt plötsligt så plopp så var den också ute.

Tror det är ett rekod för oss 4 tänder på 3 dagar, 5 med den vi inte hittade.

 
 
Lotta

Lotta

9 augusti 2010 19:41

tandlös vovvse ni har, men inte länge till :)

http://attol.bloggplatsen.se

 
Yohanna

Yohanna

16 augusti 2010 16:27

Våra små tandlösingar. =) Bellis har oxå börjat tappa sina kindtänder nu, så hon tycker inte det är jättekul att äta för tillfället (gör ju ont). Men snart har de nya gaddarna vuxit ut! =)

http://yohannasblogg.y-flocken.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bellaochsmulan - 1 april 2016 16:51


Så skönt !! ?????? är här. Vi njuter.

Av bellaochsmulan - 28 mars 2016 19:27


Idag så har vi varit och gjort Göteborg osäkert. Vi har varit på lång promenad i Göteborg. Jätte bra social träning för Bella och Lexie. Vi fick fylla på vår energi på brogyllen. Det var jätte mysigt att vi alla fick komma in och fika. Vovarna fick v...

Av bellaochsmulan - 23 januari 2016 20:19


Så här gott ligger man i soffan och myser.

Av bellaochsmulan - 22 december 2015 22:50


Så här myser vi i soffan. Det är gött att ligga nära.

Av bellaochsmulan - 3 juli 2015 18:04

imorgon så blir Lexie 10 veckor tiden har gått så fort. Jag har kommit fram till att Lexie är fransk istället dansk för hon älskar att äta SNIGLAR!! Detta märkte jag redan första dagen hon äter alla sorters sniglar vilket matte måste ta ur munnen på...

Ovido - Quiz & Flashcards