Bella & Smulan

Alla inlägg under september 2010

Av bellaochsmulan - 14 september 2010 21:08

Vi har varit på Bellas första valp kurs, det var jätte roligt och Bella älskade det. Hon blev lite exalterad när hon först fick se alla hund kompisara    men det gick snart över när vi böjrade. Hon in såg snabbt att det skulle hända massa kul saker. Det vi fick börja med att övar var kontakt övningar och Sitt (Kunde vi ju redan  ) sen så var alla valparna så duktiga i våra grupp så vi fick även träna på sitt kvar.


Bella hade inga svårigheter med något hon fattade allt snabbt och tycket att vi snarare var för långsamma med att göra alla saker. Hon vill ju så mycket så man ser hur det spritter i kroppen på henne.

När vi kom hem så var det en tjej som var så så trött och tyckte att vi var för slöa med att göra ordning oss för natten.

Vi alla längtar redan till nästa veckas kurs.

Vi tränar och står i och Bella är jätte duktig.

Av bellaochsmulan - 9 september 2010 21:06

Nu så har valp kursen för våran lilla Bella börjat. Det är en gång i veckan i 8 veckor. Det skall bli jätte roligt. Det har varit en kurs men den var utan hund (teori genomgång). Så nästa vecka är det första gången för bella att gå på kurs.


Sedan är det dags för att visa upp våran Bella på utställning den 18 september, Det skall bli jätte kul. Det är på Partille Bruks hunds klubb. Det är 2 st Dansk/svenska gård hundar plus Bella som skall ställas ut. Så det är inte så många. Är faktiskt lite nervös (har aldrig gjort det innan)


Det händer annars inte så mycket, det är alla aktiviteter som vi har just nu så vi har fullt upp med det. Wilma har dans och tvärflöjts träning och Bella har valp kursen. När dom har varit på våra aktiviter så är det dag för kvälls promenaden. Den är helt underbar. Vi tar olika turer nästan varje dag och det blir alltid ett tränings pass på promenaden med lite olika saker.

Hon älskar när vi går i skogen, hon spriger som bara den   man ser bara ett streck efter henne, men hon är jätte duktig och kommer när vi ropar.

Vi har plockat en del kantareller så vi får se om vi kan träna henne till att söka efter dom nästa år.

När vi kommer hem efter kvälls promenaden så är vi så trötta (hela familjen) vi käkar kvälls maten sen myser vi och nattar oss för natten.

Det känns som det inte hinns med så mycket på kvällarna nu.




Ovido - Quiz & Flashcards