Bella & Smulan

Direktlänk till inlägg 27 maj 2011

Nu var det länge sedan

Av bellaochsmulan - 27 maj 2011 21:16

Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade bloggen men våren har varit full av aktiviteter.

Vi har gått färdigt våran allmänlydnads (fortsättning) kurs. Det var jätte roligt så det var lite tråkigt att den slutade. Bella var jätte duktig, hon klarade allt jätte bra. Det var kul för på denna kursen så var vi hemma hos en av kursledaren, hon har en gård med mycket mark och skog runt om. Långt, långt ute i skogen. Det var kanon att träna person sök, spår, apport och raportering mm. Vi körde lydnads pass och sen så var det fritt valt att testa på olika saker som man själv ville träna på.

                                                    
Våran gryma Bella


Vi har varit och veterinären och röntgning av Bella   s höfter. Det gick jätte bra, sövningen var lite läskig och hon spydde men hon var snart på tassarna igen efter att allt var klart.

Våran Bella fick C på sina höfter men för oss så är hon alltid en A tjej i alla lägen. Hon är våran super stAr.


  En härlig solnedgåns bil på våran Bella. Jag bara älskar solnedgångar med dess undernara färger och kontraster.


  


Vi var på ringträning i torsdag på klubben. 2 av Bellas syskon med mattar kom med på ring träningen. Det var jätte kul. Bordet var lite läskigt. Efter att vi hade tränat så fikade vi lite, det var jätte kul att prata. Vi fick jätte bra tips från våran kennel matte.

Tack för fikat Yohanna.

Det var jätte kul att ni tänke på oss, vi hade annars missat denna bra träningen. Skäms lite att jag inte håller koll på den egna klubben   .


 
 
Yohanna

Yohanna

30 maj 2011 23:18

Vad kul med lite uppdatering här! Det var så himla mysigt att träffa er, hoppas vi ses någon mer gång nu under sommaren. =) Kram från oss!

http://yohannasblogg.y-flocken.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bellaochsmulan - 1 april 2016 16:51


Så skönt !! ?????? är här. Vi njuter.

Av bellaochsmulan - 28 mars 2016 19:27


Idag så har vi varit och gjort Göteborg osäkert. Vi har varit på lång promenad i Göteborg. Jätte bra social träning för Bella och Lexie. Vi fick fylla på vår energi på brogyllen. Det var jätte mysigt att vi alla fick komma in och fika. Vovarna fick v...

Av bellaochsmulan - 23 januari 2016 20:19


Så här gott ligger man i soffan och myser.

Av bellaochsmulan - 22 december 2015 22:50


Så här myser vi i soffan. Det är gött att ligga nära.

Av bellaochsmulan - 3 juli 2015 18:04

imorgon så blir Lexie 10 veckor tiden har gått så fort. Jag har kommit fram till att Lexie är fransk istället dansk för hon älskar att äta SNIGLAR!! Detta märkte jag redan första dagen hon äter alla sorters sniglar vilket matte måste ta ur munnen på...

Skapa flashcards