Bella & Smulan

Direktlänk till inlägg 29 mars 2012

Bella bravader

Av bellaochsmulan - 29 mars 2012 20:46

Det har varit en härlig höst/vinter med många sköna promenader.


 



 



                                    

Vi har hittat mycket gott under våra turer i skogen, det kanske kan bli en kantarell hund av Bella.

   

 

Vi var nere vi vid älven och sprang en dag.

   

Där gjorde Bella ett fynd (Bandyboll) som hon blev super glad över.

 

Vi hade jätte roligt


Vi har oxå varit på gårdshunds träff, först var det promenad. När vi kom till en fottbollsplan så blev det fullt ös på alla gårdisar. Lill matte gjorde trix med Bella och det kom genast flera gårdisar som tycket det var skoj att hänga på.


   

Vi har avslutat våran kurs och agility säsong. Det var jätte kul och det gick jätte bra för Bella men snart så är det dags för fortsättings kurs i agiliy. Vi kör igång igen den 26 april. Det skall bli så kul.


 

Vi var hos veterinären för att ta våran årliga vaccination, det gick jätte bra. Det blev ingen struta ??? Snacka om att vi blev paffa. Hon fick den i nosen, det var något nytt som skall vara super bra. Bella fick beröm för att hon var så söt och fin och precis lagom. Hon vägde 6,9 kg.


                                                Puss och kram  från Bella med familj



 


 
 
Yohanna

Yohanna

11 maj 2012 17:43

Åh! Min dator har varit sönder jättelänge så det var längesen jag kollade in allas bloggar, men nu har jag köpt en ny. =) Vad härligt att få se lite nya bilder på fina Bella!! Men att vaccinera i nosen visste jag inte att man gjorde, även om jag vet att det varit på gång... Det är kanske lite trevligare än en spruta. =)

Kram på er alla från oss och Bellas småsystrar som just nu ligger och myser i en stor hög, precis som Bella och hennes syskon gjorde för två år sen. =)

http://sokarens.se

bellaochsmulan

22 maj 2012 21:39

Jag blev också jätte förvånad över vaccinationen i näsan, veterinaren sa att det var ganska nytt och att det ger ett bättre skydd, blodet tar upp det bättre. Det är så roligt och mysigt att kolla på bilderna på valparna. Fattar bara inte hur fort det har gått. Tyckte att de föddes precis.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bellaochsmulan - 1 april 2016 16:51


Så skönt !! ?????? är här. Vi njuter.

Av bellaochsmulan - 28 mars 2016 19:27


Idag så har vi varit och gjort Göteborg osäkert. Vi har varit på lång promenad i Göteborg. Jätte bra social träning för Bella och Lexie. Vi fick fylla på vår energi på brogyllen. Det var jätte mysigt att vi alla fick komma in och fika. Vovarna fick v...

Av bellaochsmulan - 23 januari 2016 20:19


Så här gott ligger man i soffan och myser.

Av bellaochsmulan - 22 december 2015 22:50


Så här myser vi i soffan. Det är gött att ligga nära.

Av bellaochsmulan - 3 juli 2015 18:04

imorgon så blir Lexie 10 veckor tiden har gått så fort. Jag har kommit fram till att Lexie är fransk istället dansk för hon älskar att äta SNIGLAR!! Detta märkte jag redan första dagen hon äter alla sorters sniglar vilket matte måste ta ur munnen på...

Ovido - Quiz & Flashcards