Bella & Smulan

Senaste inläggen

Av bellaochsmulan - 9 september 2010 21:06

Nu så har valp kursen för våran lilla Bella börjat. Det är en gång i veckan i 8 veckor. Det skall bli jätte roligt. Det har varit en kurs men den var utan hund (teori genomgång). Så nästa vecka är det första gången för bella att gå på kurs.


Sedan är det dags för att visa upp våran Bella på utställning den 18 september, Det skall bli jätte kul. Det är på Partille Bruks hunds klubb. Det är 2 st Dansk/svenska gård hundar plus Bella som skall ställas ut. Så det är inte så många. Är faktiskt lite nervös (har aldrig gjort det innan)


Det händer annars inte så mycket, det är alla aktiviteter som vi har just nu så vi har fullt upp med det. Wilma har dans och tvärflöjts träning och Bella har valp kursen. När dom har varit på våra aktiviter så är det dag för kvälls promenaden. Den är helt underbar. Vi tar olika turer nästan varje dag och det blir alltid ett tränings pass på promenaden med lite olika saker.

Hon älskar när vi går i skogen, hon spriger som bara den   man ser bara ett streck efter henne, men hon är jätte duktig och kommer när vi ropar.

Vi har plockat en del kantareller så vi får se om vi kan träna henne till att söka efter dom nästa år.

När vi kommer hem efter kvälls promenaden så är vi så trötta (hela familjen) vi käkar kvälls maten sen myser vi och nattar oss för natten.

Det känns som det inte hinns med så mycket på kvällarna nu.
ANNONS
Av bellaochsmulan - 23 augusti 2010 21:48

Kan inte motstå att lägga uppe en bild på när Bella har gottat in sig hos husse. Gissa att någon har det gott.

  

ANNONS
Av bellaochsmulan - 23 augusti 2010 21:36

I Söndag så var vi och tittade på utställning och tittade på hur dukiga Bellas syskon, Bellis, Myran och Bonus. Bonus van i kill klassen och Bellis kom tvåa och Myran kom trea. Super duktiga tjejer.  Nu så skall vi försöka att ställa ut Bella på Partilles brukshunds klubbs utställning den 18 september. Det det skall bli jätte kul.

Det var jätte kul att träffa alla syskonen och alla mattar och Kennel matte.

Av bellaochsmulan - 23 augusti 2010 21:26

Denna sommaren har gått jätte fort. Fattar inte att den snart är slut. Här kommer ett par sköna sommar bilder från vårat paradis i Frillesås en eftermiddag. Wilma och Bella står och blickar ut över havet. Våra allara goaste tjejer.   

  


Utsikt över havet en sen sommar dag.

  

Av bellaochsmulan - 23 augusti 2010 21:18

Gissa vem som har hittat en favorit hylla inne hos lill matte?

Bella kan sitta och titta med en drömande blick och tittar på hyllan och hoppas att något / några skall falla ner. Några har hon allt fått.Av bellaochsmulan - 17 augusti 2010 21:02

Äntligen så är det dax för valp kurs, i september så är det kurs start. Det skall bli så roligt. Bella tycker det är så kul att träna så hon kommer helt säkert att tycka att det är super kul att träna ännu mera. Vi alla är laddade får att gå på valp kurs med våran lilla Bella.

Av bellaochsmulan - 14 augusti 2010 21:23

Liten har blivit stor, det är inte klokt vad tiden går fort. Våran lilla Bella har blivit stor, snart 5 månader. Hon e så fin och underbar. Här är ett par bilder när hon poserar fint.  

  

                                                     

  

                                                      

  

                                                        

Av bellaochsmulan - 9 augusti 2010 19:08

Våran lilla Bella är inte någon idol av regn, pu vad hon tycker att det är jobbigt. När det regnade som mest häromdagen så var hon så nödig. Det var öppet så hon kunde bara springa ut när hon ville men oj vad det tog emobt. Till slut så var hon så nödig, hon gick och trippade runt inne. Tillslut så tvingade hon sig själv att gå ut, det gick fort kan jag lova och oj vad hon skakade av sig när hon kom in. Sedan var hon så glad och nöjd. Hon tog och gjorde ett äre varv överallt inne tror inte hon missade något ställe där man kunde springa eller hoppa upp.


Sedan efter en stund på kvällen så avtog regnet lite så tänkte vi att nu så måste vi passa på att ta kvälls promenaden. Men det blev vi två om. Det var inte alls populärt.

Vi fick bära henne en bit men det hjälpte inte hon vägrade bara att gå. Ställde sig och stretade i mot med alla fyra. Kan tala om att det blev inte en specielt lång kvälls promenad den kvällen.

När Bella äntligen kom in och hem så la hon sig nöjt mellan oss i soffan.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se