Bella & Smulan

Senaste inläggen

Av bellaochsmulan - 7 februari 2011 20:38

Det är kul att vara igång med träning igen efter löpet och sjukstugan som vi har haft här. Stor och lill matte har varit sjuka så Bella har givit oss både kärlek och värme. Jätte mysigt.

Vi har varit och hälsat på brorsan "Lotus" det var kul. Vi tog en promenad och busade lite. Jo vad jag hade längtat efter att busa med honom.

Snart så skall vi få träffa Mamma Hallon, Humla och alla syskonen. Det skall bli så kul att träffa alla och se hur stora alla har blivit.

Mattaran och Husse tycker att det skall bli skoj att träffa alla så man kan utbyta hund "snack".ANNONS
Av bellaochsmulan - 7 februari 2011 20:24

Då har våran Bella fixat sitt första löp. Tycker att hon fixade det bra. Hon var lite fundersam och trött men hon var snart i form igen. Det är skönt att första löpet är av klarat, nu vet man hur Bella fungerar är när hon löper.ANNONS
Av bellaochsmulan - 16 januari 2011 20:15

                   

Måste bara lägga in en bild på våra älsklingar. Här har Bella krypit ner under filten hos Husse och myst in sig. När Smulan fick se hur gott det var så hoppade hon upp och gosade in sig med Husse och Bella.   

Av bellaochsmulan - 16 januari 2011 20:01

Nu har vi anmält oss till forsättings kurs i Allmänlydnad. Det skall bli så kul.

Så nu skall vi nog vara bra förberedda för kommande Agility kurs till hösten.

Sen så får vi se om vi skall ta en sök kurs.

Av bellaochsmulan - 9 januari 2011 16:55

Bella har klarat av sitt löp ganska bra. Det var lite läskigt i början och hon var väldigt oroligt/bekymrad. Det var någon som hon inte kände igen som var konstigt. Hon var super trött de första dagaran och mat lusten har gått både upp och ner.

Nu börjar man känna igen våran Bella. Lite piggare och börjar leka igen.

Hon har lite konstigheter för sig. Hon går och stryker sig mot allt och alla.

Nu är det ca 2 veckor kvar på Bellas första Löp.

Av bellaochsmulan - 9 januari 2011 15:29

Idag var det dags för årets stora hund mässa. Den var vi tvungen att gå och kika på. Det var jätte kul att gå kolla på alla hundar och allt roligt man kan köpa till våra små underbara vovar. Vi fick köpt ett läderkoppel, en leksak och ett jätte jätte stort grisöra.

                                   

Vi tittade på utställningen för gårdshundarna, det var många men det var inga som vi kände.  


Det roligaste av allt var att när vi kom till rastorget och Dansk/Svensk Gårdshunds monten. Så var Yohanna (Kennel matte) med Bellis (Syrran) där.  Vi pratade och klappade Bellis, Bellis var jätte duktig.  

                 

Super söta Bellis (Sån snygg syster jag har, Bella)


  


Lill matte tycket det var jätte skoj att vara att vara och hälsa på i ras torget. Hon bara älskade att stå och prata om DSG och klappa på Bellis som var så söt. Vi hade nog kunnat vara kvar ännu och lill matte hade fått bestämma, men vi måste hem till våran Bella.


För ett år sedan så blev vi helt sålda i denna monter, då stod Yohanna där med Hallon som vi bara förälskade oss i och idag så har vi våran underbara Bella.

Tänk vad ett år går fort.

Av bellaochsmulan - 3 januari 2011 19:51

Vi har väntat nu ett tag på att våran lilla tjej skall börjar löpa. Vi har misstänkt att det är på gång men det har inte hänt mycket.

Men i går kväll så var det dax. Hon hade slickat sig mycket under dagen men på kvällen blev det ännu mer och hon blev lite förtvivlad kan man säga. Då förstod vi var som var på gång sen så såg vi på täcket när vi skulle lägga oss att det var ett faktum. Så nu är vår lilla tjej på gång att bli stora tjejen.

Idag så har hon varit jätte slö... Kan tänka mig att det tar på krafterna.

Av bellaochsmulan - 2 januari 2011 21:41

Vi hade tänkt att vänta med att slänga ut granen tills nästa helg men det var någon annan som bestämde något annat.....


Vi håll på att laga mat så hela familjen håll på med något  i köket. Till och med Bella var ute i köket. (sån tur var) Helt plötsligt hör vi någont konstigt i vardags rummet   vi lyssnar först men kan inte förstå eller känna igen detta konstiga ljud ??? Sen så kommer det ett jätte duns/brak och så kommer det en Smulan springandes som en raket. Då förstår vi vad som har hänt. Ingen vaker syn, jag vet en katt som aldrig mer kommer att klättra i granen igen.

Det var ingen ide att försöka att frissera till granen igen utan det var bara att plocka ner det som fanns kvar och dammsuga upp resten.


                               

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se