Bella & Smulan

Senaste inläggen

Av bellaochsmulan - 2 januari 2011 21:20

Bella har lagt till sig med en ny sov stil den senaste veckan !!

Hon har alltid krypigt ner under täcket och läggat tätt intill men nu har hon kört en helt annan stil. Hon har börjat att komma upp ur täcket och ligger med huvudet uppe mellan eller på våran kuddar. Ibland så är fram benen oxå utanför täcket men oftast är det bara huvudet som sticker fram. Hade önskat att jag kunde ta en bild men man e inte så pigg när man vaknar på natten och ser en liten Bella ligga som vi gör.  Tre i rad  , man somnar om med ett lende.

ANNONS
Av bellaochsmulan - 2 januari 2011 20:55

Våra älsklingar är för goa. Så här ligger dom jätte ofta. Det är nog det goaste om vet att ligga tillsamman i soffan.


                    

Men det är ju inte alltid som dom ligger så här.... Dom kan busa bra mycket oxå.

Dom är alltid snälla mot varandra och det är otroligt skönt. Bella älskar att ge Smulan blöta pussar och Smulan står bara snällt och tar emot dom, blir det för mycket så springer hon i väg.  

ANNONS
Av bellaochsmulan - 2 januari 2011 20:23

Så har söta var våra älskingar på nyårs afton när dom satt och kollade på nyårs raketerna. Vi var lite rädda att hon skulle bli jätte rädd,  men hon tycket att det var helt okej. Vi hade varit lite taktiska och tog en riktig lång promenad på förmiddagen så att vi inte behövde gå ut så mycket/långt på kvällen. Det var inte många som smällde smällare då och Bella kikade bara lite undrande mot det hållet som ljudet kom ifrån sen gick hon vidare. Våran goa lilla Bella är grym.  

                                                  

                                                            


                                

Av bellaochsmulan - 31 december 2010 16:35

                             


                                           Gott nytt år

                                         och godfortsätting

                                      önskar Bella med familjAv bellaochsmulan - 29 december 2010 21:12

Brr nu är det inte roligt att gå ut   Jag brukat tycka att det är jätte skönt och härligt att gå ut på promenadern med mattarna och husse men idag..... var det inte roligt. Både matte och jag fryste jätte mycket så det blev den kortaste promenad vi har tagit någon sin. Vi frös jätte mycket     när vi kom in så tittade matte på termometen -18 grader brrr. Inte konstigt att vi frös. Så nu myser vi inne i goa värmen.   

Av bellaochsmulan - 26 december 2010 22:38

Idag så har jag har jag fått en rolig överakning, jag har fått träffa min bror, Lotus som har flyttat till kungälv. Det är jätte jätte kul. Så jag tog en promenad och hälsade på honom. Han var lika busig som jag kommer ihåg homom från när vi var små.   

  

Lill matte skulle visa hur duktig jag var på sitt, när Lotus hörde vad lill matte sa så gjorde han oxå som hon sa hi hi. Vi är ett par lydiga syskon. Gissa om dom skrattade åt oss.  

Se så fina vi är. Lotus till vänster och Bella till höger.

    

Här är vi ute och springer i snön. Det är jätte kul. Vi sprang och hade jätte kul med våra lill mattar. Det var inte sista gången vi gjorde det kan jag säga för så kul som vi hade.   När jag kom hem efter promenaden så fick jag ett glädjes fnatt och sprang och busade ett tag sedan tog jag mitt ben och la mig och myste lite men inte länge för jag var helt slut.  

Av bellaochsmulan - 26 december 2010 22:03

Nu var det ett tag sedan, men vi mår bra och det har hänt jätte mycket. Roligt.

Jag har haft en underbar jul, har varit hos firan julen hos Sessan och hennes matte och husse (Min mattes syster) Vi hade det jätte mysigt fast tomten som kom var lite läskig fast det var någont med honom   .  

    


  

Så är fin var jag på jul afton.


Av bellaochsmulan - 11 november 2010 22:13

Vi var ute på en kvälls promenad i Fontin. Det var jätte fint och skönt. Det var så läckert när vattnet precis hade fryst så det var ett tunt glas skikt som blänkte så fint.


  


  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se